tospikannesii Günaydın ☺️ Oğlum 1 yaşına girdi, bir gününüz nasıl, neler yediriyorsunuz, ne kadar yediriyorsunuz, kaçta kalkıyor bebekleriniz? Gündüz kaç kere uyutuyorsunuz?
elifineylulu tospikannesii Günaydın, hayırlı yaşları olsun yakışıklımın..Benim kızım da 1 yaş 5 günlük..8-9 arası uyanır kahvaltı yaptırırım sonra 1-2 saat oyalanir öğleden önce bir kez uyuturum yarım saat 1 saat uyur sonra uyanır yoğurt meyve vs veririm akşam üstüne doğru bir çorba icer bir daha uyuturum 1-2 saat uyur sonra kalkar bizle akşam yemeği yer yatmadan da meyve yer 10-10 buçuk arası uyur
tosbikannesiii tospikannesii 13 aylık olduk bizde gündüz 2 Uyku yaparız bizim yediklerimizden veriyorum ben tuza şekere dikkat ederek tabi ☺️Genelde 7 7.5 gibi uyanır o kadar yemek isterse o kadar veririm asla zorlamam acıkınca yer 😂 bir günümüz evi dağıtmakla ne YaParım da kendime zarar veririm acabayla geciyo 😂
karabiberimm tospikannesii 13 aylığız bizde 9 gibi kahvaltı yaptırıyorum sadece kırılmış yumurta yer mama ve emZik asla ağzına almaz hiç bir şekilde yemek yemez aşırı iştahsız bütün gün evi talan eder uyku düzeni de hiç olmadı😁😁
tospikannesii elifineylulu teşekkür ederiz ☺️ en son akşam üstü kaç gibi uyutuyorsunuz? Oğlum 1 haftadır gece 4 5 gibi uyanıyor. Rutinimiz vardı, acaba değiştirmeye mi çalışsam? Böyle olunca da kahvaltımız geçe kalıyor, uyandırıyorum, uykuyu almadığı için yemek istemiyor
elifineylulu tospikannesii akşam üstü 3-4 gibi uyutuyorum 1-2 saat kadar uyuyor 5-6 gibi uyanmış oluyor geceye kadar uykusu geliyor 10-10 buçuk gibi de uyuyor geri canım gündüz de 8-9 arası uyanır kendine gelir kahvaltı yapar biraz oyalanir uyur