mavisimmm20 15 aylık kızım sürekli vuruyor bize oyun zannediyor heralde ama kızıyorum artık bide gülüyor bacaklarımı cimirir saçımı çeker evde kaçıyorum kovalıyor o derece geçen kumandayla kafama vurdu gözümden yaş geldi resmen varmı aynı durumu yaşayan
aybukemom mavisimmm20 hepimiz 😀 benim kızım da o aylarda sürekli yapardı saçımı falan çekerdi şimdi sadece sinirlendiğinde yapıyor
alinaannee mavisimmm20 bizimki erken başlamış 7 8 aylıktı saçımı çekerdi avuç avuç yüzümü ellerimi tırnaklardı şimdi 10 ayı geçtik ısırıyor uyurken yüzüme vurur Şap şap ayaklarıyla vurur bebe diyip geçme çok da ağrıtıyor kollarımız mosmor geziyoruz ❤️ Şiddet görüyorum kızımdan 🤪🤪🤪 ama onun kakasına bile kurban olurum istediğini yapsın
eceozdemir1811 mavisimmm20 valla 21 aylik resmen şiddet görüyorum bnde 😁 çok güzel cimcikliyor bu arada
Minikcivcivim mavisimmm20 Benim kız hiç yapmazdı ama ondan 9ay küçük kuzeniyle bir iki takıldılar oynadılar o çocuk çok hırçın vurma küfür bir şeyleri fırlatma vs ondan görmüş herhalde son zamanlarda sürekli fırlatıyor bir şeyleri. Geçen gün kumandayı bi fırlattı kafama geldi morardı şişti ne biçim. Üzerinden üç gün geçti hala dokununca canım acıyor. Görüştürmücem bi daha kuzeniyle olan bana oluyor 😅
Muhasebeciana alinaannee ahahahaha benimki emişirken agzima sokuyo eliyle gogsume vuruyo çat çat ahahahha kafamdaki topuzu cekmeye calisiyo cok hosuna gidiyo kahkahayla guluyoruz topuzumu cekerken 😁😁