pdmrv Bir hafta oldu tamamen bırakalı ama bugün özellikle sağ göğsümde damarlarin sertlestigini hissediyorum daha da ilerlemeden nasil önleyebilirim bunu daha önce de mastit olmustum cok ağrılı bir süreç gene ayni seyleri yasamak istemiyorum bilenler yazsin lütfen
irva pdmrv Ilık duşa gir canım suyun altında göğüslerine masaj yap yumuşasın.Sonra duştan çıkınca da bol bol sağ.
Minikmucizem02 pdmrv sağmazsan daha çok canın acır içinin boşalması lazm ki rahatlayasn öyle öyle süt üretimi kesilecek zaten
Htcsnc pdmrv hayır bol bol sağmamalısınız sağdıkça daha çok üretilir. Sadece sizi rahatlatacak kadar ağrınızı geçirecek kadar elinizle sağabilisiniz
pdmrv irva sağma makinem yanımda değil sağdıkça süt üretimi devam eder deniliyor zaten baya sertleşti elledigim zaman aciyor😭
erzey Sadece seni rahatlatacak kadar elinle sağ canım sonra da buz kompresi yap birkaç gün içinde çekilecektir sütün
Minikmucizem02 Her saat başı yada 3 saatte bir sağmadan bahsetmiyorum tabi ki ilkini boşaltsn rahatlasın sonra 4-5 saat sonra sonraki 7 saat sonra. öyle öyle süt üretimi zaten azalacak…
BiricikAilem pdmrv Elle sağım yapabilirsiniz makineniz yoksa, sağımda önemli olan memeyi tamamen boşaltmamak azıcık 10-20 cc kadar memeyi rahatlatmak için. Kesilecek zaten tamamen, kaç aylık bebeğiniz?
mirayyy20-20 pdmrv dondurulmuş lahana yaprağı o agrimi bir gunde kesmişti ben sütten kesmedim de mastit ölüyordum
pdmrv mirayyy20-20 evet ben de daha önce 2-3 kez olmustum ateşte yapmıştı şimdi öyle olur diye korkuyorum