ecemm-6161 asgg_smy14 ilaç kullanıyor olmasından olabilir yediklerinden veya enfeksiyon olabilir canım
Deletedmom_56 asgg_smy14 Merhaba. Bezi çok mu doluyor acaba ondan olabilir mi kokması ve sarılıgı? Ben de kızımın gece değiştirmiyorum. Sabah sapsarı ve kokulu oluyor 🙂
asgg_smy14 ecemm-6161 3 ay 26 günlük daha sadece mama veriyorum günde 3 cay kasıgı su veriyorum acaba suyu artık fazla mı vermeliyim. Çişini yaparken huzursuzluk yok ama
ecemm-6161 asgg_smy14 su ver canım mama içen bebek su vermelisin böbrekler süzmüyor ağır geliyor bende mana veriyorum doğduğundan beri
asgg_smy14 Deletedmom_56 bugün yaparken gördüm sarıydı ve biraz koku geldi susuzluktan olabilir diye düşündüm ilk aklıma gelen buydu sizlerede sormak istedim
Deletedmom_56 asgg_smy14 Yaparken gördüyseniz tamam 👍 suyu deneyebilirsiniz. Benm kızımda da enfeksiyon çıkmıstı ama hiçbir şikayet yoktu. Sürekli bol su içirdim. Kültürü de sürekli Kontaminasyon çıkıyordu. En son bir hafta ugrastık. Temiz çıktı. Beşki nedeni o olabilir
EdaEla23 Canım ihmal etme enfeksiyon olabilir benim bebeğiminde öyleydi idrar testi verdik sol böbreğinde taş varmış onu ögrendik şimdi nedeni araştırılcak. 🙄