Masumkelebek Kızlar oğlanlarınızı ne zaman kaç aylıkken traş ettirdiniz düzenli bir saç şekline soktunuz?6 7 aylıkken yaptırılır mı?
Gulom34 Masumkelebek valla 2 aylıktı sanırım traşladık düzenli bir biçimde traş yapıyorum gayet düZgün çıkıyor
HakanSerpilAkbulut Masumkelebek 6 aylıktı traş ettik ama etmez olaydık 😁 hiç durmamıştı kafasını bi oraya bi buraya çevirmişti çok zorlanmistik bu sefer de kuaföre yaptırdık sonuç yine aynı hala teaş olurken durmuyor napıcaz bilmem bu arada şuan bi1 yaşında bebegim
elo 🙄ortama ayak uydurmak lazım Valla biz doğar doğmaz yaptırmak zorunda kaldık sakalları hep ağzına kaçırıp ogurtturuyordu
Ozge_AyazEfee Masumkelebek şu an 15 aylık sadscs Bi kere ön tarafını kendimiz kısalttık gözüne geliyordu diye o kadar ☺️ kıyamıyoruz sanırım 🙈
Serrase Masumkelebek ben 4 aylıkken evde kendim tras ettim çok dökülüyordu konak olmuştu birde konaktan sonra tepe tamamen kel kaldi bende sıfırladim.
YDM Mervea Tel toka agritabilir şu renkli minik lastik tokalar çok işine yarar dene . Bide gevşek yaparsın tepeden önüne gelmeyi engeller
Agahinannesi Masumkelebek 4 aylıkken sıfıra vurdu babası evde saçını daha güzel çıksın dedik. Gık demeden durdu ☺️
Kubracls Masumkelebek bebeğim 3 aylık olucak doğduğunda çok saçlıydı hatta kuyruğu bile vardı oğluşumun dökülmedi de sıcak olup terlediği içim emzirirken babası ensesini ve faullerini kısalttı şimdilik idare ediyoruz ☺️😍
Masumkelebek Kubracls bende kenarlarınınaldırmak istiyorum kulak üstünü ama ne zaman alınmalı karar veremedim