Ezo44 23 günlük bebeğim var emzirirken iki üç kez çekip bırakıyor tekrar başlıyor yine aynı şekilde yapıyo belli bir süreden sonra tutuyor sebebi ne olabilir acaba?
Morfrenk Ezo44 çenesi yoruluyor olabilir, sütünüz tazyikli olabilir, burnu tıkalı olabilir. Ha gerçi belli bir süreden sonra tutuyo demişsiniz, o zaman sütün tazyiğinden dolayı. Emzirmeden önce elinizle biraz dışarı boşaltın sütü 1 2 dk kadar
NesX Ezo44 aynı durum bende de var 52 günlük ama tazyikten dolayı tamamen benim ki. Ebeye sordum yatarak emzirebilirsin demişti ama bizimki de onu kabul etmedi. Bir de eğer tazyikliysr sütünüz emzirmeden önce pompanız varsa biraz sağıp öyle verebilirsiniz bebiş daha rahat eder.
Kaganalis Ezo44 gaz net bir sekilde. Bende basta anlam veremiyordum. Sut tazyiginden cekilirse bogulur gibi olur cekilince derin nefes alir. Burun tikaniklogindada derin bi nefes alir. Ama sinirli bir sekilde geri cekiliyorsa ve hirsla tekrsr tutuyorsa genelde gaz oluyor. Gazi yeni cikti ya diyorsun ama genede oluyor. Sirtina pit pit yapin ustte varsa cikar yada bakacakalrini karinina çekip karnini ovalayin asagidaki cikar.
Ezo44 Morfrenk burnunu temizliyoruz aslında. İlk başta çekip çekip bırakıyor sonra birden çok sert bi çekilde içmeye başlıyor ama bu çekip bırakma Faslı artk beni çok yormaya başladı 🙄 uykusuzluk bir yandan bir yandan içmesi için uğraşmak
Morfrenk Ezo44 napsın garibin ağzı minnacık yoruluyor, beceremiyor, sütünüz hızlı geliyor☺️ öğrenecek, sadece zamannn. Siz emeceği göğsü vermeden önce elinizle sütünüzü 1, 2 dakika dışarı sıkın
Elaagokce NesX siz normal duruyorsunuz çocuğu düz bir şekilde ayakları yere doğru öyle emzirmeyi deneyin benim sütümde tazyikli instagramda annesütudoktoru var takip edin öneririm onda gördüm