Asliiiiiiiiii OOglum ben hastayım oğlum da hasta 5 dakika bir öksürüğüne uyanıyor uyuyamıyorum çok halsizim ama 😞 ateşim de çıkacak galiba üşüyorum 😞😞
Happygirl8 OOglum kahve bu saatte içemem canım 😫 hem az önce gofret yedim onun tadını bozsun istemiyorum 😩 bebek inşallah uyanmıcak 😩😄
SevdAyaz Sabah uyumadığıma pişman olacağımı bile bile buraya takıldım uyumuyorum ve oğlum uyuyor😂 bu posta cevap verirken de uyumaya karar verdim teşekkürler iyi geceler😂
Happygirl8 SevdAyaz ben de aynı durumdayım ama uyku benim için ha şimdi uyucam deyip planlı yapılan bi durum değil 😫 telefonu bırakıp forumdan çıksam kırk kere dönerim uyumaya çalışarak 😩 o yüzden zamanı gelince uyucam işaretler bekliyorum yorgunum uykusuzum ama olmuyor işte
Sinem91 OOglum O kadar yorgunum ki dalamıyorum bir türlü. Oysaki dün gece sadece 1 saat uyuyabilmiştim ahh ahh 🙈😂
Sinem91 OOglum Şansıma bu gece de oğlumun ateşi var ondan da uyuyamadım 🙈 Ağrı ne kadar çok olursa insan o kadar zor geçebiliyor uykuya ya 😂
SevdAyaz Happygirl8 ay planlasam da bende öyle 40 kere dönerim, sokamadığım laflar gelir aklıma bi uykum gelmez😂 gece de bu kararımdan hemen sonra oğlum uyandı mesela😂😂
Sldmrt OOglum kendime ayırabildiğim tek vakit bu saatler olduğu için uyumuyorum valla. Bebeğim 1 e doğru uyuyor hemen uyursam hiç kafa dinlemeye fırsatım olmuyor çünkü sabahın 8inde ayakta
OOglum Sldmrt Aynen bizimkide öyle 1 de uyuyor ama 10 da fln uyanıyor, gözlerime kürdan koyucam birazdan okadar uykum geldi 😂
Tatlisannedilekk OOglum Grip oldum nefes alamıyorum uyuyamıyorum🤧 oğlum da kıpır kıpır dönüyo beşiğinde uyandı uyancak sonra kim bilir ne zaman uyucak🤦🏻♀️