Yusufyigit-1 9 günlük bebeğim var, sütüm az olduğu için mama veriyorum maalesef, aptamil kullanıyorum. Sizce anne sütüne en yakın mama hangisi?en faydalı olan anne sütüne yakın olan?
Erdemkayraninannesi Yusufyigit-1 bende sadece 2 buck ay emzirdim ama bu süre zarfında da mama veriyordum sütüm kesildiği için en başından beri evolvia kullandım
Durununannesi11 Yusufyigit-1 evolvşyayı tavsiye ederim canım doğduğundan beri evolviya kullanıyorum ememnunum şu bir aydır mama reddi yaşıyoduk beblag gold denedim kabız gibi yaptı sma aldım iyiydi kötü diyemem ama kızım onuda sevmedi şuanda notmal bebelg kullnıyorum ama tuhaf bir şekilde çok köpürüyo anlamadım diğeride köpürüyodu ama bu kadar dedğil evolviyay geri döndüm elimdeki açık mamanın bitmesini bekliyorum
Almilaa Yusufyigit-1 hipp Combiotic kullandık, çok da memnun kaldık. İçerik olarak anne sütüne yakın. Gaz vb sıkıntı yapmadı hiç. 4.aydan sonra bebelac gold denedik doktor tavsiyesi üzerine, çok gaz yaptı ama kızım severek içti onu da.
Hanne1910 sma canım ben doğduğundan beri kullanıyorum 6 ay oldu sadece mama ile beslendi anne sütünü 40 i çıkana kadar alabildi gelişimi kilosu boyu gayet iyi
Erdemkayraninannesi Aptamil çok gaz yapıyor diyolarlar bende oğluma ondan alacaktım ama doktorumuz evolvia yi tavsiye etmişti daha az gaz yaptığı için ben 1 yaşına kadar evolvia kullandım ve çokta memnundum
Srky Dogdugundan beri aptamil kullaniyorum gayet menmunum kilo alimi iyi kabis yada ishal gibi sorun yok