Deletedmom27337 Eceakrky her bebek farklıdır. Bnm kızım 4-5 saatte 120cc içerdi 1 aylıkken. Ne kadarla doyuyorsa o kadar ver. Zaten doydugu an diliyle itip kafasını çevirmeye başlıyor
Kirpigiller Eceakrky bebgim 27 günlük günde 1 defa gece veriyorum 60 CC tek seferde içiyor üstüne emmek te istiyor biz 6 günlükken doktor 60 ver demişti ama ben günde iki defa 30 veriyordum sindiremez diye
Metehan123 Deletedmom27337 1 aylikken 120 cc mi 😳 sadece mamayla mi beslendiyodu su an kac cc aliyo mama
watermelonlove Kirpigiller Merhabalar bebeğiniz kaç aylık acaba hem emip hem biberon kullanarak meme reddi yapmadı mı? Bu arada markası ne acaba biberonun
Deletedmom27337 Aygnnezgii zaten mama kutularında da ay ay yazıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 1 ayda 120-150 arası yazıyordu
Kirpigiller watermelonlove merhaba ilk 5 gün asla meme almadı biberon da almıyordu kaşıkla besledik.doktorum lansinoh önerdi anne memesine en yakın uç.şuan gün içinde hep meme veriyorum sadece gece mama yiyor biberonla asla da memeyi reddetmiyor emzikte emiyor
watermelonlove Eceakrky bebeğim 14 günlük doktorumuz 60 cc 3 saat götürür sonrasında uyandırıp doyurmanız lazım demişti ama ben anne sütü veriyorum mama ile fark var mıdır bilemem
Bebegimm1 Eceakrky ilk 1 ay 60 cc iciriyordum 2 saatte bir yani eger bebeginiz fazlaligi kusmuyorsa 60cc verin ama kilosu kac bilemiyorum normal kilodaysa 60cc icer
watermelonlove Kirpigiller Bizde lansinoh kullanıyoruz ama işte ilk günden beri verilince mi alıştı naptı birde emme de aslında sıkıntı yok meme başını kaptı mı güzel emiyor sıkıntımız kavrama da bunu çözmeliyim
Kirpigiller watermelonlove evet aslında bende o sorunu yaşıyorum hâlâ kavrama sorunu var tutuyo emiyo ama bazen ve çoğunlukla sol memeyi almıyor alsa da fazla emmiyor düzgün ksvramıyoe bu yüzden hava yutuyor ve gazlı bi bebek ölüyor maalesef
watermelonlove Kirpigiller Meme ucunu kavrarsa emiyor eskiye oranla emmesi arttı gibi ama hala düzenli değil inşallah daha da normale döner
Deletedmom5455451 Doyduğu an değil paketlerin üzerinde hangi hafta ne kadar verildiği yazıyor ona uyarak kullanın gereksiz kilo alımına sebep olabilirsiniz..
Deletedmom27337 Metehan123 o zmnlar sade mama sayılırdı çünkü sütüm 5 cc bile değildi. Ama 4-5 saatte bir di beslenme saati. Şimdi günde 3 veya 4 kez 90cc içiyor 4,5 aylık
Metehan123 Deletedmom27337 anladim dedim bi an ben mamayi az mi veriyorum diye benimki de bugun 4 aylik oldu bazen oluyo 90cc bazen 120 150 cc aliyo keyfine gore takiliyoz
Gulenes Eceakrky her bebek farklıdır bu farkı anne anlar şu zaman şu verilir diye birşey yok doymuyorsa artıracaksın