Cheddar İyi geceler anneler🧡 Bebişleriniz arka azılar çıkarken çok zorlandı mı? Yani yemek seçme, uykusndan ağlayarak kalkma, beşiğine yatmak istememe gibi vs
Monaroka Cheddar bebişe göre değişiyor sanırım ya bizimkinin uykusu değişti gece çok uyanır oldu diş yüzünden
zeytingozlusaremm Cheddar ay vallahi bende sesli güldüm 🤣🤣henüz diş çıkaramadı şuan sancılardayız bizde uykusuzluk huysuzluk iştahsızlık hat safhada
Deletedmom4444 Cheddar Kaynanamin azi degil de on disi cikti 😁😁Yemek yiyorduk tam ekmegi isirdi anam disi yok 😂😂
Ayza_moms Cheddar kaç aylık bebeğimiz acaba bnde az önce post açtım büyük ihtimal bizimki de disten azı dişi ne anlamadm baska zaman bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum
Cheddar Ayza_moms 23aylık sizin ki? Acayip bişey oldu yani kalkar ederdi diş zamanı ama yemek seçme, reddetme vs hiç yaşamadık çokta sever yemeyi. Ağlayıp duruyo ilaç bile içmek istemiyo calpol vereyim dedim
Ayza_moms Cheddar 12 aylık benim kizim biz daha yolun başındayız ozamn. iştahsızlık yok ama emiyor kızım ısırmaya başladı. birde huysuz sinirli hiç birseyden memnun olmuyor uyku düzenide iyice bozuldu. ne yapacagimi şaşırdım artık.
Umay26-09-19 Valla ben hiçbirşeyden çekmedim o arka azılardan çektiğim kadar.Aklıma geldikçe üzülürüm inanın tam 2 ay boyunca gece gündüz uyumadı kızım hep sıvı ile beslendi artık kafayı yemek üzereydim o 2 ayda 8 kilo verdim 😩yemiyor uyumuyor sürekli ağlıyor ağrı kesiciler diş jelleri daha neler neler ama hiçbiri fayda etmedi çok zor allah yardım etsin ikinizede 🙏
Cheddar Umay26-09-19 kızınızın adı umay sanırım benim kızımla adaş🥰 Evet diğer dişlerde hiç zorlanmadım bu kadar. Bunda ağzını yüzünü ovalıyo resmen. Umarım çabucak atlatırız iştahı düzelir yine ☹️
Monaroka Cheddar Her şey gibi bu da geçecek inşallah sadece biraz zaman. Parka gidin dışarı çıkın öylelikle belki az da olsa unutur
Umay26-09-19 Cheddar Evet adı Umay😊 tesadüfler bitmiyor bizde hiç diğer dişlerde zorlanmamıştık tek tavsiyem bol sabır havalarda sıcak zaten hafif soğuk şeyler yedirin içirin zorlamak hem sizi hem yavruyu yıpratır sizde biliyorsunuzdur zaten umarım hemencecik geçer.
Cheddar Monaroka inşallah kuzu saolasın 🌹 şuan karantinadayız 20gün oldu çıkamadık çocuk iyice delirdi ☹️
Monaroka Cheddar yaaa geçmiş olsun. Hem korona hem diş mi çekiyor kuzum rabbim şifa versin. Siz nasılsınız peki
Cheddar Monaroka işte tam da kestiremiyorum iştahsızlığınjn sebebini.ayakta atlattı sayılır burun akıntısı hapşuruk ateş yaptı bi kaç gün. İştah dışında keyfi iyiydi ama geceleri uyku düzeni çok bozuldu yatağını reddediyor yanımda yatıyo kaç gündür. Ağlayıp geliyo falan. 1 haftadır belirtiler geçti iştahsızlık aynı. Bende tat koku yok öksürük var sadece. Eşim baya ağır geçirdi 5günü.şuan hepsi iyi maşallah benim öksürüğüm devam ediyo tat kokuda yok. Bir an önce eski günlere dönelim bunalıma girdim iyice 😔
Cheddar Ayza_moms ısırma başladıysa dişlerden evet o aylarda benide ısırırdı 😑 şimdi meme emmiyor ama kolumu bacağımı neremi bulursa ısırıyor. Allah sabır versin hepimize sağ salim bi çıksaydı şu dişler 😶