M251094 Arkadaşlar kızım şuan 4,5 aylık ve gece neredeyse her saat başı uyanıyor uyku gerilemesi yeni başladı bizde sizde nasıl geçti bu dönem nasıl atlattınız ve ne kadar sürdü çok zor bir süreç gerçekten
Ezgiiiiii M251094 4.5 aylık kızım aynı durumu yaşıyorum 3 hafta önceye kadar akşam 11de uyur gündüz 10da uyanırdı ama 3 haftadır saat başı uyanıyor hatta 20 dakikada bir bile uyandığı oluypr sabah da 7-8de kalkıyor öğlene kadar uyumuyor yıprandım resmen uykusuzluktan
Keremikoo M251094 benim oglumda 4 aylik bu zaman kadar aksam 8 de uyur sabah 5 6 da kalkardi. Simdi gece 11 bucuga kadar uyumuyor uyutulacagini anladoginda uykusu gelse bile direniyor. Sacma sapan vakitlerde uykusu geliyor blok uyku yapiyor gunduzleri. Bende ne yapacagimi sasirdim.
M251094 Ezgiiiiii bizimkide öyle 11 de uyanırdı tam üç dört hafta öncelere kadar şimdi uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum bende uyuma uyanma saatlerini not edeyim dedim inanır mısınız tam bir kaos dün gece kabus gibiydi neredeyse beş dkkada bir uyandı
Tugbasel28 Aynı aylardauız benim de öyle sıcaktan die düşünüyorum ama asla su zamana kadar gece 10 da uyuyup sabah 10 da kalktığını görmedim özendim size suan nasıl oluyor bu
M251094 Keremikoo aynen bizimkide direniyor tekmeler atıyor önceden beş dkka sürmezdi uykuya dalması şimdi uyusa bile yatağında ayaklarını havaya kaldıra kaldıra uyandırıyor kendini nasıl bir dönemmiş anlamadım