elfeyllzdmr Biz 5 aylığız 4 numara kullanıyoruz. Geçenlerde birisi denk geldi 2 yaşında 4 numara kullanıyor ben mi büyük kullanıyorum acaba dedim ama normal yani sızdırma vs olmuyor çok severek kullanıyorum. Sizlere bi sormak istedim sizinkiler nasıl
Buseasel8 elfeyllzdmr bende 2,5 aylık şuan 3 kullanıyorum bitince 4 alcam. Çünkü 1 beden büyük almak gerekiyor. Bana öyle önermişlerdi, doğru da çıktı.
Han30 elfeyllzdmr biz 4.5 aylıkken 4 numara aldık biraz büyük geldi. 5. Ayda tam olmuştu. Şuan 6 aylıgız 4 numaradan devam
deryaortac 3 ay 20 günlüğuz 4 numara kullanıyoruz bebeğimin belinde ve ayaklarını sikip iz yaptığı için büyük aldim
bebekhikayesi_1 elfeyllzdmr aya göre değil kilosuna göre alıyorum 2-5 kilo ile başladık 4buçuk kilo olunca 5-10 a geçtik 7 kilo olunca 7-14e geçtik daha rahat olsun, pişik olmasın, bez sıkmasın diye. hala 7-14deyiz
Eslem_beyza 2.5 aylık kızım 2 numara az kalınca kalıbı küçük diye 3± sipariş vermiştim 2 no bitince onu denedim büyük geldi tekrar 3 no verdim 272 adetli nu bebeğim yaklaşık 5 kilo
elfozyil elfeyllzdmr benimki 1 yaşında 5 numara kullanıyorum bebeğimde zayıf rahat oluyor iz de yapmıyor 😀
Dvrn elfeyllzdmr 6 aylığız 4+ kullanıyoruz 😂 her bebeğin gelişimi farklıdır bazıları da o lastik izlerime rağmen büyük numara almıyor ben lastik izi olduğu gibi numarasını büyütüyorum
Koalannesi elfeyllzdmr 22 aylık 5 numara slepy külot bez kullanıyorum 🙈 ilk aylarda kakasi daha cıvık olduğu için bende hep büyük kullandım gayet rahattı büyüdükçe uzun süre aynı numarada kalıyorsunuz😂
Kelebek45 Benım kızım 55 günlük 2 numara ama 2 gündür bez sızdırıyor kızım 5.100 gram acaba 3 numaraya mı geçmem gerek