birboncukannesiiii Merhaba! Arkadaşlar. Kızımıza özel sigorta yaptırcaz. Sgklıyız o yzden tamamlayıcı ös olacak. bu sene yaptıranlar, hangisini seçtiniz? fiyatı ne kadar? yıllık kaç muayene hakkı var?
Aysenrasel_ birboncukannesiiii biz yaptırdık canım kızımla ben 1500 TL ayakta ve yatarak tedavi ayakta 10 yatarak sınırsız
Aysenrasel_ Aysenrasel_ birboncukannesiiii en uygun o vardı çok yere sorduk 4 bine kadar çıkan oldu ama uygun bulduk sonunda
minniegibi-amadegil birboncukannesiiii Anadolu sigorta yaptırdık bizde. 10 hak verildi. benim üzerimden oldu. Fiyatı Yanlış hatırlamıyorsammmmmm.. Immm şey Sanırım ücretini unuttum :))
Umayinannesi birboncukannesiiii 2 3 ay önce fiyat almıştık en uygunu madburger vermişti 1300 anne bebek 10 muayene yatarak tedavi bütün film tahlil içinde her şeyi karşılıyor allianz 5 yaş altı çocuklara yapmıyordu ve bize 3000 gibi fiyat çıkarmıştı doğa ve madburger en uygunu gelmişti bize
birboncukannesiiii Aysenrasel_ hangisine yaptırdınız canım. Çok iyi fiyat vermiş. Axa veya allianz düşünüyorum bende
Aysenrasel_ birboncukannesiiii madburger diye bi sigorta şirketi canım bütün testler olsun aklına gelebilecek her şey ücretsiz 😇
Gzmvlkn birboncukannesiiii ak sigorta yaptırdık ayakta 10 muayene var yatarak sınırsız ve tüm testleri karşılıyor 2.000 ₺’ye yaptırdık ☺️