Deniz3402 6ay olana kadar gece 5 6 saat kesintisiz uyurdu şimdi 2saate bir kalkıp emmek istiyor iki fırt çekip bırakmıyor gaayette iyi emiyor. Ay ilerledikçe gece aç kalma zamanı uzamaz mıydı
Anne25 Deniz3402 canım rutin oluşturdunmu ben mesela her gün banyo yaptırıyorum uyku saati geldiğini anlar hemen
Ceylansmcnn Deniz3402 6 ay 24 günlüğüz 10 gündür aynı durumdayız bende ne acaba diye düşünürken patt 3. Dişimiz şişmiş gelmiş 😂 hala uyanmalar devam 3 tane daha geliyor diş etlerimi kontrol et canım onlardan olabilir
heyymomm Deniz3402 aynı dertten muzdaribim bebeğim 7 gün sonra tam 6 aylık olacak kesintisiz 6 saat uyuyan çocuk 2 saatte bir uyanıp emer oldu anlam veremiyorum ben de
Deniz3402 Ceylansmcnn diş etlerimde hiçbişe yok kabarıklık vs gibi. Diş olabilir mi yinede???hiç belirti vermeden???
DuruAlcin Deniz3402 bizim 4. ayda başladı ve şu an 6 ay 3günlüğüz.2,5 saatte kalkıyordu bu süreçte şimdi 5 gündür 15dk 50dk uyuyup uyanıyor.2,5 saate razı oldum. 4-6. ayda uyku gerilemesi olduğunu biliyorum ama bizim hiç bitmiyor😩
Ceylansmcnn Deniz3402 Alt dişlerde bende hiç fark etmedim şişlik yoktu ama beyazlık vardı iyice baktım diş geliyor bildiğin ertesi gün patladı altları çıkarmadıysa onlar olanilir biraz rahat oluyor alttakiler fazla şişmiyor ve hemen patlıyor
May01 Deniz3402 6 ay 20 günlük. 12 den sonra her saat başı uyanıyor aynı şekil emziriyorum emiyor gayet ve uyuyor. Acaba her kalkmaya emziriyorum diye mi uyanıyor demeye başladım ben de… Ama diş de olabilir bilmiyorum.