Bugün Bağcılar’da 10 yaşındaki küçük bir kız yabancı uyruklu biri tarafından taciz edilmiş.(emin olmamakla birlikte sanırım Afgan) Memleket zaten tacizciden geçilmiyordu bir de bunlar geldi işler iyice zıvanadan çıkacak. Koskoca devletin sınırından elini kolunu sallaya sallaya giren ne idüğü belirsiz insan müsveddelerini geçiyorum, gelenler çoluğa çocuğa zarar veriyor. Afganistan istismar konusunda dünya ülkelerinin başını çekiyor üstelik bu suç sayılmıyor. Taliban askerleri küçük yaşta eğitiliyor ve hepsi çocuk yaşta ne yazık ki tecavüze uğruyor. Bu durum orduda! gelenek gibi bir şey. Düşünün dünyanın en ahlaksız ordusu ABD bile bundan rahatsızlık duyuyor. Çocuk tecavüzünün, tacizinin bu kadar olağan olduğu bir ülkenin erkekleri bakkala girer gibi ülkeye giriyor. Gelecek adına çok kaygılıyım, çocugum adına çok kaygılıyım, ülkem adına çok kaygılıyım. Bu düzensiz göçün iyi sonuçlanmayacağı o kadar açık ki.
Bu arada tatlı su hümanistleri ırkçı damgası vurmayı çok sever, kavram karmaşası böyle bir şey çünkü. Eğer kanıt isterlerse küçük kızın yengesi bilgi veriyor, internetten ulaşabilirler. Ben burada fotograf ve video paylaşmayı bilmiyorum o yüzden paylaşamadım.