Muhasebeciana Nurrumeyss bexero ve nimenrix yaptirdik. Bexero 3.cu ayda nimenrix 3.5 ayda ikinci dozu 5.ci ayda digeride 5.5 ayda oldu ucuncu dozunun biri 13 biri 14.cu ayinda olucak az kaldi
Yasemin_06 Nurrumeyss biz iki sözlük bı asi yaptircaz ilk dozunu yaptırdik adını inan hatırlamıyorum ya ikinci dozunda 2 yaşında olcak onada 500 TL diyirlar nasıl alicaz irasida bilmiyorum
Gigyyy Nurrumeyss 3 ayligiz cuma günü bexsero yapacağız ,her doktor farklı yönlendiriyor sanırım biz bu şekilde karar verdik ama bilemiyorum ☺️
Yagmur46 Bexero yaptırdık biz. 7 ay 9.ay bir de 19.ayda yapılacak ikisini yaptırdık sadece 19.ay kaldı bizde. Ama her doktorun takvimi farklı, doktorunuz yönlendirir sizi
DuruAlcin Muhasebeciana ikisinde de ateş oldu mu? nimenrix 1. doz da bizim 1,5 gün oldu sonrakilerinde de olacak diye korkuyorum.
Muhasebeciana DuruAlcin hayir sadece bexeroda sıkıntı yasadik nimenrixte hic bir sorun olmadi hatta şöyle soyliyim nimenrixle beraber rotavirusude ayni anda oldu bir sorun olmadi cok sukur
DuruAlcin Muhasebeciana bizde rota 2. doz nimenrix bir oldu hatta o sıra hafif de soğuk algınlığı vardı 1,5 gün ateş oldu.
Muhasebeciana DuruAlcin soguk alginliginin etkisiyle olmus olabilir canim ates cunku nimenrixte rotada hafif asilar
Bbgkbdk Nimenrix ve bexsero aynı anda 3. Ayda yaptı doktorumuz. Diğerini 5. Ayda en sonuncuyada 13. Ayda yaptıracağız. Aşıları olduktan sonra calpol vermemizi söyledi. Ateş olmadı çok huzursuzdu
Bbgkbdk AbsXxxl geldi. Sürekli kucakta göğüsümde durmak istedi. 2 kere calpol verdim sabah oldu asısı ve akşam 19.00’da normale dönmüştü. Ateşimizde olmadı çok şükür
Muhasebeciana DuruAlcin oyle oyle canim korkma doktorumuz bunda ates dusurucu vermenize gerek yok demisti bu ates yapmaz demisti bexero icin eve gider gitmez ates cikmadan calpol verin demisti mesela cunku o en agir asilardan bitanesiymis