mertinannesi_ Kızlar sabah uyandım boynumu hareket ettıremıyorum bıçak saplanıyor gıbı açıkta kalmadı pencere falan da açık degil dı. Nasıl geçer onerılenız nedir yardım lutfen
Deletedmom_72 mertinannesi_ Sıcak su torbasına azıcık sıcak su koyup kompres yapın çok iyi gelir.Yada duş alın sıcak suyla ovun masaj yapın
Splash-Splash-Love mertinannesi_ Havluyu ütüleyip boynunuza dolayın. Kalsın 1 saat. Sonra tekrar aynı işlem. Gün içinde yapabildiğiniz kadar yapın. 2 güne geçer
Gmomboys mertinannesi_ sakın sıcak ya da soğuk kompres yapmayın kronik yaşadığım bi sorun dr sadece bi havlu bişeyle koru orayı dedi bende sıcak su torbası basıp daha feci kitlenmiştim.etotio diye ağrı kesici&kas gevşetici bi ilaç var onu içmeden asla geçiremedim.tavsiye ederim
Thebabyy mertinannesi_ şimdi bı krem soyliycem at kestanesi kremi o çok iyi geliyor sıcak su torbasını da üstüne koyuyorsun sabaha kadar bişey kalmıyor
Alinduru mertinannesi_ bende boyun fıtığı var zaman zaman böyle ağrılar yaşıyorum dayanılmaz bıçak saplanır gibi. Hele ki tutulursa. Sulidin diye bir jel önermişti doktor rolon gibi. Yıllardır kurtarıcım diyebilirim.