Elbiii Güzel anneler 6 aylık oğlum var bi türlü uykusunu düzene koyamıyorum özellikle geceleri cok sık uyanıyor yarım saatte bir bir saatte bir uyanırr nasıl düzeltebilrim çok yıprandım uykusuzluktan güçsüz düşüyorum 🙏🥰
ssnnmm Elbiii 5,5aylık olduk bizde. hala geceleri çok uyanıyor anlamıyorum bir türlü kendi kendine uyumaya alıştırdım destekli uyumuyor yani ama bazen sadece su içip uyuyor bazen emiyor ne zaman bitecek bu süreç merak ediyorum bende
Defneninannesi123 Elbiii benim kizimd 6 aylik dAha kucukken dHa guzl uyuyordu ama 1 aydir noldu bnde anlamiyorm yarim saate 1 saate uyanir emer uyur
Embeyyag Elbiii bizde 6 aylığız sabah kadar hiç emmiyor emmedigi için de uyumuyor sabaha kadar beşik sallıyoruz yaklaşık 1 aydır bizde bu durumdayız sadece kendim sanıyordum değilmişim
Bursa97 Elbiii 6 aylık yeni olduk hiç bir şekilde uyumuyor bütün gün sallıyorum ayağımdan indiriyorum 10 dakika da uyanıyor hele bu ara hiç uyumuyor uyurken ağlıyor geceleri erken yatiyor 10 da bu sefer de sabah 5 te kalkiyor malesef napcagimi şaşırdım
DDilekkk 6ay15 günlük 1 aydır saat başı uyanıyor çok yorucu 😔 önceden gece 3 te uyanırdı sabaha kadar uyurdu
Maviko Bugün 7 aylık oldu oğlum aynı sorunlar o kadar yoruldumki anlatamam bir çözüm bulamıyorum saat başı ayaktayız eğer memede uyumazsa ağlama krizleri oluyor birde bazen iyice ayılıyor tekrar uyutmak daha zor oluyor bilmiyorum napıcaz inşallah bir çözüm yazan içimize su serpen olur
Elbiii Maviko sanırım çözüm bulan yokk uykusuzluk çok yorucu ve bitirici maalesef allah hepimizin yardımcısı olsun🙏
Maviko Elbiii yok maalesef genelde verilen tavsiye uyku eğitimi oluyor zaten ben veremiyorum uyku eğitimi çok ağlıyor öyle kucağına al sakinleşsin yada pış pış sakinleştir olmuyor maalesef ne biliim bu uyku eğitimi ne kadardır var zaten hayatımızda öncesinde napıyormuş insanlar
Elbiii Maviko çok ağladığı için uyku eğitmi vermeye kıyamıyroum ama hurafe değilse herkes yaşını aldıktan sonra düzelir diyorlar bende sabretmeye çalışıyorum canım
Ebrarkl Ben sadece biz boyleyiz saniyordum ya 6 ay 10 gunluk bebegim aksam 7de yatiyor sabaha kadar saat basi kalkiyor emzigini veriyorum geri uyuyor bazen de uyanip oynamak istiyor gece boyu iki defa mama veriyorum diger uyanmalarinda emzik ama artik col yoruldum bazi bebekler ne guzel bu aylarda kesintisiz uyuyor
Metehanbey Oğlumda bugün 6 aylık oldu ve 2 aydır uyku düzeni diye bir şey kalmadı saat başı uyanıyor emiyor geri uyuması 15 dk ama ben bunu sıcaklara ve dişe bağlıyorum, birde uyurken emekliyor kendini uyandırıyor 🤦♀️ kesintisiz 2 saat uykuya hasret kaldım.