ElSa2811 Bebeğimin bacakları bu şekilde uzun görünüyor bir sıkıntı mı var görenler boyu uzun olacak diyor zayıflıktan mı yoksa boyu mu uzun https://imgyukle.com/i/gBoFG
Ozaymus-21 ElSa2811 daha 6 günlükmüş canım kilo aldıkça dolar benim kızımında böyleydi hatta dahada şeydi derisi kemiğinin üstünde kayar gibiydi😂 2950 kg 51 cm dogmustu
bikerem ElSa2811 oglum da ayni boyleydi,2520gr 47 cm dogdu,anne karnindayken bile bacak boyu uzun bebek uzun olacak dedi dr. Simdi 10 aylik 80 cm. Persentil tablosunun ustunde.
Gizem_ar Benimkide doğduğunda böyleydi aynı kilo aldıkça toparladı hemde boyu önde gidiyor merak etme bence aksi bi durum yok
Fatmaklc ElSa2811 benım oglumla aynı dogum kilosu haftası ve bacakları duan 2 yasında oglum rahat ol canı hem uzun boylu oluyor hemde kılo aldıkca duzelıyor
deryata ElSa2811 kilo alınca düzelecektir diye düşünüyorum. benim bebeğimde 38+3 de doğdu sizi bebeğinizden 1 kilo fazlaydı ağırlığı o halde bile bu şekilde duruyordu. normal olduğunu söyledi doktor. kilo aldıkça düzeldi.
ElSa2811 bikerem kısa doğmuş halbuki yani normalde 52 cm falan doğuyolar bizimkide öyle ama doktor hiç demedi boyu uzun olur diye
DuruAlcin ElSa2811 49 cm 3 kilo doğduk şu an 6 aylık 70 cm. zatıf olan bebek daha güzel gelişir derler. buna inanıyorum
Yasemin38 ElSa2811 daha küçük bebeğin canım normal bu görüntü zamanla toparlanır😊sağlığı yerinde olsun yeterki..sağdan soldan konuşan çok olur her konuda herşeyi kafana takma. Doktorun en iyisini doğrusunu söyler zaten sana
DuruAlcin ElSa2811 bizimde böyleydi. günlük nemlendirin masaj yapın kuruyacak. benim kızımın soyuluyordu.ebe günlük nemlendir dedi. şimdi bacaklar maşallah.
DuruAlcin ElSa2811 bence boyu iyi. çok minik değil. benim kızom şu an boyu da kilosu da ortalamanın üstünde.o da gelişecek.hatta hastanede ebe dedi ki bacakları çok zayıf.bende o zaman anneainin babasının da zayıf demiştim🙈 ama şu an kızomın baldırları var 😩