birtosbikannesi kızlar bebegime mama suyunu hep cezvede kaynatarak veriorum ama aranizda kettle kullanan varmi daha basit gibi gelmeye basladi nasil olur bilgisi olan varmi
mustafayamaninannesi birtosbikannesi çaydanlıkta kaynatıp soğutup termosa koyuyorum ben kettle kullanmadım ama bi arkadaşıma çocuk dr u kettle elektrikli olduğu için gaz yapar demiş bilgim yok yaparmı bilmiyorum yaşına kadar gaz çekti bebeği bizim 2 aydan sonra bitti
Safiyenurrr birtosbikannesi bebek hemşiresi arkadaşım kaynatılmış suyu ısıtmak minarelini alır demişti ben kaynatıp ılıyana kadar bekliyorum termosa koyuyorum öle kullanıyorum.
Yamanikomm birtosbikannesi ben icme suyununkettleda kaynatip termosuna koyuyorum bir gun gidiyor o su bize
Safiyenurrr birtosbikannesi en iyisi bu arada etiketi şaşırdım yanlış etiket yapmışım Oykuaygun olacaktı kaynayan suyu ısıtmak minarelini alıyor. 👍
Nilhanim birtosbikannesi ben de kettle da kaynatıyordum sonra baktım içi kireç dolu sonra cezede yapmaya başladım o da amaan uzun iş 😂😂kettlemı sirkeyle kaynattım miss gibi oldu artık kettlle kullanıyorum 😂😂