NCdas Merhaba anneler. Kilo veremiyorum. Diyet yapıyorum ama hareketsiz olduğum için istediğim sonucu alamıyorum. Kilo vermeye yardımcı ilaç ya da takviye kullanan var mı? Artık takviyelerde arıyorum çareyi 🙇🏻♀️
Yeniyanne27272 NCdas şekeri keserek verdim 10 günde 4 kilo verdim hâlâda devam ediyorum yemeklerimden hiç kısmadım 😊
neslihan-87 NCdas 2 ayda 10 kg verdim.Hamur işi tatlı bıraktım kahvaltı hariç ekmek yemiyorum.Bazen spor yapıyorum.
Busesrmz NCdas Buraya toplanın hanımlaarrr açıklıyorum……. 57 kilo ile hamile kaldım 84 le doğuma girdim . Doğumdan sonra 10. Aya kadar 67-68 dim 12. Ayda 53 üm şuan 2 ayda 15 kiloyu nasıl verdim açıklıyorum::::: STRESTEN SİNİRDEN ÜZÜNTÜDEN YEMEK YİYEMEEYEREKKK……
NCdas neslihan-87 tatlı hamur işi bıraktım bende. Şeker zaten kullanmam çay kahve içerken. Ekmeğide tüketmiyorum gerçekten ekmek gereken yiyecek olmadıkça. Ama 68 de sabitlendim kaldım.
NCdas Busesrmz sanırım stres ve üzüntü kısmını iyi yönetemiyorum 😂 bebeğimin her redettiği gıdayı kendim yiyorum sinirden 😵💫🥳