Justmomy Bebeğime mayo alcam ama int sitesinde bedenler hep bitmiş bizim bedenimiz pek yok. Acaba kız bebek mayoları tam beden mi kullanan var mı? Bebeğim 10 aylık 9 kilo 70 cm 12-18 giyiyo normalde ama mayoda nasıl alayım bilmiyorum.
Epifenomen-gkc Justmomy Ay aynı durumu bugün ben yaşadım 🤭 kızım 9.5 aylık mayo alacağım ancak beden sıkıntısı yaşıyorum. Burada bekleyeyim
[silindi] Justmomy bebeğin vücut yapısı nasıl minyon ince mi yoksa etli kalın bacaklı mı. Mayolar tam oluyor hatta kalın yapılıysa sıkıyor bir beden büyük tavsiye ederim
Justmomy Ruzgarnannesi ya bakıyorum aslında ama ürün ürünü tutmuyo bazı 4 yaş mayolar görünüş olarak 2 yaş gibi ölçtüğümde
Ruzgarnannesi Justmomy o zaman onlar esnektir yani butun elbiseleri lcw dan aliyorum 1 tane bile beden skintisi yasamadm hep beden tablosuna gore aldm cok kararsizsaniz yakininizdan bi magazaya ugrayin isterseniz
Hshshshklmn Justmomy 12-18 al ben kızıma 9-12 aldım 9200 kilosu küçük geldi 12-18 tam oldu ama boyu 83 cm
alinaannee Justmomy canım bebeğim seninkiyle aynı 2-3 yaş aldım çok ama çok dar geldi giydirmem öyle bebeğim rahat edemez bence 4-5 yaş al ben öyle yapacağım
elisa2021 Justmomy Lcw çalışanıyım aldığınız mayo etiketli ve hijyen pedini çıkartmamış olursanız değişimi olur alıp deneyebilirsiniz
alinaannee Sevocum yaa bizimki olmadı bebek zayıf normal bebek 10 ayı birkaç gün geçtik 2-3 yaş mayo aldım olmadı yaa 🤕
Aysenur- Justmomy kızım 9 aylıkken tatile giderken beden bulamadığım için 12-18 almıştım iyiki öyle yapmışım tam oldu.. kilolu bir bebek değil.. mayo bezle tam oluyor kalıpları güzel
GKahraman16 Justmomy Bende 14 aylık kızıma 9 kilo ve ince yapılı , 18-24 aylık mayo aldım tam oldu ama seneye olmaz sanırım belki bez takılmazsa olur , tam olsun istiyosanız ona göre alabilirsiniz