Balkizlarim 19 ay 16 günlük 🍯😍 Bakalım nasıl bir yol izliycez şimdiden yaptıklarının notunu alıyorum ve sabirlikla karşılıyorum ✍️💖 3 kere altına yaptık ama olsun darısı bekliyenlerin başına 🤲🌈💛
Ballilokmamelmaliturtam Balkizlarim 20 aylık olacağız bizde 1 haftadır başladık tuvalet eğitimine ☺️ Bolca sabır versin hepimize 🙏🏻
Balkizlarim minimilena Belirtiyi şöyle 1 aydır veriyor çişini kakasını yaptığı zaman soyluyordu rahatsız oluyordu bu şekilde wcye gitmek istiyordu 💖
Ballilokmamelmaliturtam Balkizlarim Çok iyi gidiyorduk iki gündür nazar mı değdi çözemedim 😅 devamlı kaçırmaya başladı umarım geçicidir. Gece sabaha kadar tutuyor tuvaletini
Esmece Balkizlarim 🙊 Geliyordur da değişik bir yere yapacağı için yapamadığı için kandırmış gibi oluyordur Annesi🙊Bende alafranga wcler çıktığında epey bir zorlanmıştım yapamıyor sürekli agliyordum 😂Bence çocuklarda da böyle birşey oluyordur Alaturkadan Alafrangaya zor yani 🙊🙈😍
Irmakefe Balkizlarim Siz başladıysanız ben niye bekliyorum bende kolları sıvayım başladığım gün post acicam
Balkizlarim Irmakefe Yaaa tabiki belirti veriyorsa başlayın derim saat akşam 9 .25 te ilk çişini yaptı günde 5 kere altına yaptı sabır çektim resmen 😘😘