Bursa1628 Kızlar merhaba 10 gün sonra bebeğim 6 aylık olacak doğumdan sonra sırtım aşırı terliyor normalde hiç terleyen bir insan değildim kolay kolay doktora gideceğim en sonunda
herseyguzelolacakk Bursa1628 benim bebeğim 14 aylık benimde hala terliyo geçmedi. Hatta ne zaman emzirsem su içinde kalıyorum. Ömrü hayatımda bu kadar terlediğimi bilmem 😏
BalarisiYusra Bursa1628 normal şuan terlemen doktor bişe yapmaz ki ben lohusayken uyandığımda sanki üzerine birisi gece maşrapa ile su dökmüş gibi uyanıyordum gün içinde de çok terliyordum ama geçiyor zamanla
Bursa1628 herseyguzelolacakk ben günün her saati böyle sürekli atlet değiştiriyorum ya evde klima var yine terliyorum
BalarisiYusra Bursa1628 lohusalıktan sonra hemen geçmeyebiliyor işte benim hemen geçmedi bide havalar da çok sıcak
herseyguzelolacakk Bursa1628 bende öyleyim canım. Günde 2-3 kez duş alıyorım bazen. Hatta yüzüm terden yanıyo resmen. Ama annem emzirdiğin için normal dedi. Sabretmek lazım galiba inşallah geçer
bilgecemka Merhaba doktora göründünüz mü bende de aynı sorun var 3ay oldu hala devam. Hiç rahat değilim