Seymates Bebeğim 2 ay 8 günlük gündüzleri 10 15 dk uyuyor uykuya geçiş çok zor sürekli hareket halinde gece bile gözler kapalı bacaklar kollar durmuyor. Ben de uyuyamıyorum dinlenemiyorum benim gibi olan var mı öneri de bulunursanız çok mutlu olurum
Derinn97 Seymates benmde öyle bebeğim 3aylık oldu şuan geceleri ellerini pijamasının içine sokuyorm uykuya dalıyo derin dalınca çıkarıorm uyanmıo deneyin sizde
Betuledem Seymates kundaklamayı denediniz mi? Havalar çok sıcak ama ben çok faydasını gördüm, kızım bugün tam 2 aylık, gece uykuya dalmakta zorlanınca kundaklıyorum mecbur uyuyor, gece emzirdikten sonra da kundağı çıkarıyorum zaten uyku halinde olduğu için
Seymates Derinn97 kundağı da açıyor owli kundak aldım onunla uyuyor geceleri ama onun içinde de kımıl kımıl kundak istemiyor belki diye kundaksız da denedim ama hemen kendini uyandırıyor
Seymates Betuledem owli kundak kullanıyorum. Yüzünü çizmiyor mu benim bebeğim çizmese bile yüzünü ekleriyle kıpkırmızı yapıyor
Seymates Uras10 başka sesler de denedim ama bunu da deneyim emzirirken mi dinletiyorsunuz yatağa koyunxa mı
Betuledem Seymates ben owli kullanmadım, kızım 35 haftalık prematüre doğdu, owlinin içinde küçük kaldı☺️ normal örtüsü ile kundakladık sıkıca, açamadı hiç bi yerini. Rahat uyudu
Uras10 Seymates yatakta dinletiyorum oğlumu spa merkezine götürdüm orda dinlettiler uyudu ondan sonra hep acıyorum sakinleşiyor anne karnındaki ses ve annenim kalp atışı sesi reklamsız