Alininannesi40 Merhaba güzel anneler 2 aylık bebeğim var ve ellerini emiyor sonra midesi bulanıp kusacak gibi oluyor nasıl bıraktırabilirim başına gelen varmı
Pinarmete Alininannesi40 engel olma canım benimki de yeni 2 aylik oldu ellefini keşfediyorlar. Benimki de yapiyor ama midesi bulunmadı simdilik hic. Benim hoşuma gidiyor yapması:) bu dönemde ki bebeklerin hepsi suan bu şekilde
Minikfare2 Alininannesi40 dünyayı ağzıyla keşfetme zamanı gelen bebeğiniz ilk olarak ellerini ağzına götürerek başlar ve aylarca da bu şekilde olabilir normal bi gelişim belirtisi
34_21_23 Alininannesi40 bunu bıraktırmazsın o şuan ellerini keşfediyor benimki de öyle 😀 daha sonra eline ne verirsen ağzına götürecek zaten herşeyi ağzıyla keşfedecek
defnosgeldii 2.5 aylık kızımda aynı şekilde eli sürekli ağzında ağzının kenarlarını kızartıyor artık ama normalmiş
Melek-k Alininannesi40 neden bıraktıracaksınız ki ellerini keşfetmiş ne güze, oral dönemde olduğu için de ağzına sokuyor, dokusunu tadını öğrenmeye çalışıyor :) benim bebeğim de ayni durumda ve ben seviniyorum bilişsel gelişimi yolunda diye:)
Burculiceee Alininannesi40 😂 oğlum 3 ay 7 günlük ellerini emiyor 2. Aydan beri ellerini keşfettiği için yaparmış ağzında emzik olsa bile emziği çıkartıp yine ellerini emiyor birde açını tutmaya başladı hergün birşeyler oluyor ☺️😀
Umutalim 3ay 10günlük oldu birinci ayını bitirdiğinddn beri emiyor saatlerce ellerini parmaklarını izliyor😀