Balkiz20 Kizlar bebeğimin burnu tıkalı serum yapsam da geçmedi hırıltılı nefes alıp veriyor öksürük ateş falan yok çok şükür bunun için yarın doktora götüreyim mi sizce doğal bı şeyler yapayım mı
Morfrenk Balkiz20 burun tıkanıklığı için gitsende bir şey vermezler yavrum. Odasını nemlendir, bol bol burnunu temizle, ılık duşa sok
TheBaby Balkiz20 Bu formda bi bayan yazmıştı. Hırıltısı varmış. Doktor gaviskon vermiş. Siz bi doktora götürn
Balkiz20 Morfrenk anladım canım sağol 4 aylık olduk burun temizliği çok zorluyo kıyameti koparıyor normalde de tıkanıklık olurdu ama bu sefer daha çok usuttum mu diye kendi kendin i yedim
Balkiz20 TheBaby doktorumuza bı danışayım canım temizliği yapıyorum ama yapsam da sanki dolu gibi burnu anlayamadım neden
Yeniaanne Balkiz20 serumu bir kere değil iki kere damlatın aspiratör ile çekin gelir banyoda da geliyor ya da hapşırınca
Balkiz20 Yeniaanne canım askinda temizledigim halde içi dolu gibi hırıltılı var sebebini anlayamadım bende
Manolyaa Balkiz20 burun spreyi kullan yada deniz suyu püskürtür sonra başını aşağı ey biraz sırtına vur burun açılıyor
Manolyaa Manolyaa eczaneden direk alabilirsin benim bebeğim bronşit başlangıcıyla yatırdılar iyiydi burnu tıkalı oldu için öksürüyordu orda deniz suyu şırıngayla püskürtüp artıma vurarak açıldı evde de burun dalmasi yazmıştı