Urazinannesi2808 Kızlar merhabalar. Denemek istiyorum kullanan memnun kalan var mı? Birde elinde olan zahmet vermeyeceksem resim atabilir mi? Yeşil paketten farkı nedir ? Şimdiden çok teşekkür ederim ❤️💐
Oglunasikbiranne08 Urazinannesi2808 bende merak ediyorum. Molfix kullanıyorum zaten. Elimdeki bitince onu alacağım. Bende merak ettim açıkçası. Sadece dışını değiştirmiş olabilirler .
gizemhifanur Urazinannesi2808 bende 200lu aldim bayadır kullanıyoruz. Yeşilden daha ince prima gibi ince çalışılmış herşey aynı korkusuz alabilirsinz 🙂
Deletedmom0099 Urazinannesi2808 iç yapısı aynı dış görselleri farklı sadece canım ben memnunum 13 aydır kullanıyorum maviden de aynı sekilde memnun kaldım
Esra09 Urazinannesi2808 yıldızlı olan mavi paket yeşil paketin bezine göre daha ince bedeni bir tık daha küçük ama pişik sızdırma vs olmadı memnunum
Urazinannesi2808 Deletedmom0099 harikasınız çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin zahmet verdim ❤️🙏🏼
Urazinannesi2808 Esra09 çooook teşekkür ederim hakkınızı helal edin zahmet verdim deneyeceğim hemen sağ olun 🤗🤗💐🙏🏼❤️
HandeSs Urazinannesi2808 hic bir farki yok sadvee dahs yumusak pamuksu gibi ic kismi benim daha cok hosuma gitti sahsen
Urazinannesi2808 HandeSs daha ince diyorlar molfixi seviyorum ama bana kalın geldiği için kullanamıyordum. Deneyeceğim çok teşekkür ederim sağ olun ❤️💐🙏🏼