Ebrarergun123 Veyselaras emmeyi bırakmayın bnce ve süt yapıcı şeyler yiyin bol su için yatarak ve farklı pozisyonlarda emzirmeyı deneyın gelir İNŞALLAH 🤲🏻
Tubafadime Veyselaras canim çok geçmiş olsun bende mide bulantısı ishal kusma çekmiştim ve hiçbirşey yiyemiyordum. Sütüm acayip azalmıştı. Ama sonra düzeldi korkma seninde iyilesince düzelir.
Veyselaras Ebrarergun123 Zaten sagarak veriyorum meme almadı hiç usutmusim iki gündür hiç birşey yiyemiyorum mide bulantısı dan içtiğim su tere gidiyor kaç defa parol içtim ve dolu dolu olan sütüm şimdi oglusuma yetmiyor geri gelir mi acaba
Ebrarergun123 Veyselaras gelir canım bn de sn gbi dusundum bi ara gelir morlini yuksk tut bnm sütüm var die gelicek de ALLAHIN izniyle gelir 🤲🏻
Veyselaras nursocum Mslf sagarak veriyorum 4 saatte bir sagmaya çalışıyorum ama oğlum üç saate bir doyuruyirum ve iki üç öğün yetmiyor önceden attığım sütlerden vermek istiyorum onda da içmiyor
zarifhanim İki günde kesilmez süt, iştahınız olmadığı ve bağışıklığınız düştüğü için bu süreçte azalmıştır. Umarım eski sağlığınıza kavuşup bir şeyler yiyip içmeye devam edince tekrar düzelir bu durum. Geçmiş olsun
Veyselaras Aalya 3 ay 23 günlük pişik olmasın diye çok şık degistiriyorum bezinde azar azar olsada hep cisli sagarak veriyorum emmedi mslf bir öğün bile çıkmıyor oğluma önceden fazlası çıkardı
Veyselaras Tubafadime Şuan aynı durumdayım çocuğumu bile kaldıracak gücüm yok malsf ne yapmam lazım iyilesmem icinn
Bebek-annesi Veyselaras instagram da dilruba demirezer çayı ve tabletini adet dönemi dahil herzaman kullanabilirsiniz. Bulgur pilavı dereotu ve hurma yeyin dut kurusu bol bol sağım yapın emzirin.
Tubafadime Veyselaras canim bol bol yatıp uyumak lazım yardım edebilecek biri varsa eğer 3 güne toplantısına bol bol uyku dinlenme ben kafamı kaldiramitordum nane limon iç dereotu yogurt ye yogurt çorbası iç kuru ekmek ye zorlamadan kendini sık sık beslen uyku uyudunmu sutunde olur. 3 güne toplanirsin inan ben ölücem zannettim emzirdigim için ilacda kullanamadık eltim geldi 1 gün baktı onun haricinde yatmaya çalıştım sürekli şükür gecti ama bebegimide sutum cok az olsada emzirdim
kitapkurdubebeninanasi Veyselaras emmeyi biraktirma canım bol bol emzir bol su dinlen uyu 3 öğün düzenli ye atistirma tencere yemekleri ye bulgur taze soğan, incir hoşafi, karpuz, kavun bende süt yapiyor insallah sende de yapqr
Berkinannesii Veyselaras Merhaba ben de grip oldum ateşim çok yükseldi ve o gün sütüm kesildi. Korkmayın geri geliyor. Dereotu ve bulgur pilavı yedim bol su içtim. Tahin helvasını da öneririm. Her gece bir kupa rezene içtim.
Meltem_Zeynep Veyselaras benmde azalmıştı burda yazdım ve tavsiyeler işe yradı badem yiyorum çok su içiyorum rezene çayı içiyorum günde bir bardak ve arada sağıyorum sürekli ve sık emziriyorum