Yeniann3 Bebeğime öksürük arada bi geliyor baya mesela 3 4 gün öksürmüyor bi tuttumu öksürüyor baya. Sonra geçti mi yine baya öksürmüyor. Bana da aynı şekilde arada bi geliyor anlamadım gitti ya
Serapveminikleri Yeniann3 aierji mi acaba mesela kızım doğduğunda yatak odama gidince hapşırırdı ama kendı odasında sadece yatağı ve dolabı vardı orda hapşırmazdı
Buglemiim Yeniann3 6 aylık kızım biizim de öyle sürekli öksürmüyor ama öksürünce de güzel öksürüyor valla 1 hafta oluyor grip geçirdi öksürk kaldı sesi kısık birkaç gündür de çok canım sıkılıyor bebişler hasta olmasın😔
Yeniann3 Serapveminikleri ne gibi alerji olabilir canım. Bende aynıyım ikimizde de alerji mi oldu ki acaba. Gıcık gibi geliyor arada
Yeniann3 Buglemiim Evet benim oğlumda öyle bi grip falan geçirmişti böyle öksürük kaldı sadece. Ama sürekli olmuyor ata da bi geliyor anlamadım gitti. Bende aynı durumdayım gıcık gibi geliyor
Serapveminikleri Yeniann3 Başka odada uyumayı dene bak devam ediyor mu yada sende o odada mı hapşırıyorsun takıp et