saripasaninannesi 3340 ile dogdu oglum. Suan 9 aylik 8800 gr. 6. Aya kdr anne sutu ile besled. 3. Ve 4. Aylarda kilo alimi cook azalmisti meger geceleri memede uyuyakaldigi icin emememis tam bende gece uyku sersemi ve yorgunluktan fardememisim 😓 kendime cok kiziyorum. Cok zayif degil ama yinede o ayalrda kilo alamadigi icin suan az geliyo kilosu bana 😕 offff
Buglemiim saripasaninannesi Sağlıklıysa kilosunu çok dert etme canım. Benim kızım da 6 aylık şuan 7,600 kilosu doktorumuza ben çok mu az mı demek yerine sağlıklı mı diye soruyorum direk sağlıklı olsunlar da alırlar daa verirler de ☺️🙏
Mom987 saripasaninannesi Gece beslenmesine gerek yok ki bir kere kılo alımı zaten düşer kilo alımı normal. Bence gece beslenmesini kesin sadece 1 sefer rüya öğünü olabilir.
saripasaninannesi Mom987 3. Ve 4. Aylar icin bahsettim canim. Normalde gece beslenmesi yapmioz su icip uyuyo uyaninca
RainOverMe 11 aylık kıyafet ve bezle 9 kilo üstelik 3730 doğdu. Bir daha düşünün derim🤗 gayet iyi bir de sağlığı yerindeyse yemede yanında yat😋, sağlıkla🙏🏻🌺
ZehraSareMom saripasaninannesi Benim kızım da 9.ayında 2600 doğdu maalesef suan 8 kilo yok 7 kilo civarında küsüratını bilmiyorum bu hafta ögrencem çok kafaya takıyordum ama hiç bir sağlık sorunu yok çok şükür aşırı hareketli bi bebek her şeyi ayı ayına uygun artık takmıyorum sağlığı yerinde olsun yeter.
Hatice_1326 18 aylık 10 kilo Maşallah bu günə kadar hiç hastalanmadı, yaşıtlarından erken yürüdü, konuşmaya başladı şimdi də. Bence esas olan sağlık gelişim kilo o kadar da önemli değil .