YagmurKoksal Bebeğim 37 haftada 2500 kg dogdu şuan 11 aylık 2 aydır 8,500 kg üstne cıkamıyoruz bu arada boyu 75 cm iştahsız bi bebek dişte cıkardı yeni 2 tane ama biraz da olsun alsın istyorum ne yapabilirm
Cicek_Gokce46 YagmurKoksal geceleri yaptırmadan yarım saat 1 saat önce cicibebe muz yapıp yedirirseniz güzel kilo alımı oluyor ben oğluma öyle yapmaya başladım fark etmeye başladı
Minikmucizem15 YagmurKoksal bizde aynıyız malesef ağzına kılma.koymuyor sadece emiyor 11 aylık 3 aydır kilo almıyor üstelik hastalandı kilo bile verdi ne yapacağımı şaşmış durumdayım kan değeri iyi ama genede yemiyor
Duyguege YagmurKoksal doktorunuza sordunuz mı o size yön verecektir aslında ilk 6 ay kilo alımı çok önemli. Bebeğiniz şuan sağlıklıysa çok kafanıza takmayın bence YagmurKoksal birde gece yatmadan mama verebilesiniz onlar da güzel kilo aldırıyor
Oglunasikbiranne08 YagmurKoksal ayina göre normal aslinda kilosu 11 . Ayda 7.500 -8 kilo civarında olmalari beklenir. Endişelenmeyin bence . Boyuda gayet normal