Htcesylmzz Merhaba yeni eve taşınıyoruz burda TV duvarda monte halinde ama orda izin vermezler diye düşünüyorum ev sahibi biraz titiz bu konuda. Sizce konsolun üstüne TV konur mu sizde örnekleri varsa atabilir misiniz ?
buselidunya Htcesylmzz Benim ünitenin üzerinde duruyor ama şuan ki aklım olsa konsolun üstüne koyardım tv ünitesi almazdım 😒
Mom62636362 Htcesylmzz Ben konsol aldım aynasız bir şekilde, tv onun üstünde duruyordu. Çocuklardan dolayı duvara monte ettik. Fotoğraf atayım size bir dk
Darlingmom Htcesylmzz benim ünite var şimdiki aklım olsa kesinlikle almazdım. Oğlum bugün marakasla vurdu çatladı TV konsol yüksek konsolun ostune koymayı düşünüyorum ya da duvara monte. Bence konsolun üstünde güzel duruyor
Htcesylmzz buselidunya Mom62636362 Darlingmom iremyy Birkucukeylulmeselesi Beyzza biregesevdasi Unkocbuse çok teşekkür ederim fikirleriniz için 🌼💕😊
Zumrasmom Aynaları çıkar kuzum kullanmak istemiyorsan,annem konsol üzerinde kullanıyor abes duran bi tarafı yok
Birkucukeylulmeselesi Htcesylmzz kesinlikle konsola koyun gördüğüm herkeste daha güzeldi benim salak kafamda mobilya alırken adam bize konsolun ayağını kısaltıp televizyon koyacağız diye düzenleyecekti masadanda ondanda vazgeçip tv sehpası aldım almaz olsaydım hem eşyamı alırdı içine hem kızım uzanamazdı yüksek olurdu
iremyy Mom62636362 Benimde. Birde istediğim modeli bulamadım diye bir hafta gezmiştim. Aklıma tüküreyim. 👀
Mom62636362 iremyy Hahahah aldığım en mantıklı karar aynası olmasın demek olmuştu benim de 700 tl kâr etmiştim kendimce 😂😂😂