meryembrl Kızlar tatildeyken bebeklerinizi nasıl uyuttunuz? Uyku saatinde odaya mı çıktınız yoksa bebek arabasında falan mı uyuttunuz?
nneslihan meryembrl bazen bebek arabasında uyudu, bazen odada uyutup arabasına yerleştirdik akşamları. gündüz sorun yaşamadık arabasında uyuyordu genelde
meryembrl Tuba bebek arabası havuz başında ya da plajda nasıl olur bilemedim🤔 belirli saatte uyuyor genelde ama o an uyumak isterse nasıl yaparım 😂
meryembrl VelardaEdiz benimkinin de pek bebek arabasında uyuma alışkanlıgı yok ama bi ara havuza götürdüm geçenlerde bayıldı yorgunluktan umarım öyle olur dkfkgkg [bilinmeyen] tşk ederim umarım bizimki de öyle olur😂
Krgztuba meryembrl çok uykusu geldiyse dışarda bebek arabasında uyudu genelde odaya gittim ama rahat etsin sıcaktan bunalmasın diye
Akcabeytas Havuz başındayken uykusu geldiyse yada denizde arabasında uyudu çok huysuzlaşırsa odaya çıkarıyordum ama yorulduğu için genelde arabada sızıyordu :)
Krgztuba meryembrl çok uykusu geldiyse dışarda bebek arabasında uyudu genelde odaya gittim ama rahat etsin sıcaktan bunalmasın diye