Ys21 Alerjik durumunun olabileceğini söyleyip sonuçlar çıkana kadar mamayı değiştirdi doktoru similac elecare hmo mamasını verdi ve sadece eczaneye sipariş üzerine getirtebiliyoruz doktor eğer devam edecek olursa rapor çıkaracağım dedi açıkçası 400gr lığı 190 TL rapor çıkarırsa fiyat değişir mi acaba kullanan var mı hiç
Asel_sahra Ys21 iciyormu bebeginiz peki. Alerjik mamayi Ucretsz aliyosunuz 30 tl gbi bi muayane ucreti cikiyor doktormuz demisti
Rikaa Ys21 ucretsiz oluyor. Biz evolvia kullaniyoruz tadi guzel kokusu . 300 tl ama 15 tane aliyoruz ayda 17 tl oduyoruz katki payi [bilinmeyen] evolvia Rp kullanin. Tadi da kokusu da cok guzel
Ys21 Asel_sahra içiyor [bilinmeyen] hmm anladım iyi o zaman ya [bilinmeyen] hmm anladım iyi o zaman ya Asel_sahra çok sağol😇
Ys21 Asel_sahra içine birşey koymuyorum ama çok acıkmıştı ilk verdiğimde belki onun etkisi olmuş olabilir
Asel_sahra Rikaa onuda icmedi ya normal mama veriyorum oda hem pahali hem kabiz ediyo [bilinmeyen] ondanda aldk yine icmedi 🙄
Rikaa Asel_sahra bizimki de icmedi 4 gun boyunca meme emiyorsa emmeyecek. 30 60 ne icerse vereceksiniz. O sekilde 1 hafta sonra alismis olacak. Evolvia icin bu sekilde anlatti doktorumuz, acliktan icti ve sevdi.