ElisaCan Ask35tego Evet hatta bazen biriyle kavga ediyor gibi süt içerken bile kasıyor sıkıyo kendini
Miskokulu2 Ask35tego son çare Bi doktora görünmek gerçekten kendimden geçtim. Hiç bişey bana çekici gelmiyor o kadarki soğudum Herşeyden. Hiç keyif alamıyorum
Zlm ElisaCan evet malesef bu haftada üç günden fazla günde üç satten uzun ağlamalar kolik sayiliyo Birde hep ay saatte başlar ve biter benim kız 6 buçuk gibi başlıyordu 11 gibi bitiriyodu sonrada uyuyodu neler yaptım hiçbir etkisi olmadı üç ayına iki hafta kala bir anda kesildi
Zlm Ask35tego bende çok düşündüm acaba bu çocuk beni sevmiyomu diye annemde susuyodu ben susturamiyodum ağlamıştım beni sevmiyo diye ama şimdi benden başkasında susmuyo biraz yorucu ama mutlu oluyorum 😁
Ask35tego Zlm benim de aynı şuan tanıyor sadece bende susuyor ama susmadigi da oluyor özellikle kolik sancılarına 🥺 Allah yardım etsin inşallah şifa versin tez vakitte
Zlm Ask35tego kolik sancılarına hicbirsey iyi gelmiyo zaten saatlerce sadece agliyo ama bizimki bitti çok şükür 3 aylık oldu benim kızım
Mom07374 Miskokulu2 dönemsel mi acaba diye düşündüm de alerji, makat darlığı, odanın sıcak olması, gaz bir çok sebebi olabilir tüm bunların dışında huyu da bu olabilir Size kolaylıklar, bebeğe sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum 🙏🏻