Faimee Kızlar ben okula başlicam ve süt sağma işlemini okulda yapabilceğim bi şey istiyorum mochiyi kullanıp memnun kalan var mı ?
Ltprknn Faimee mochi eğer sütünüz kendiliğinden akıyorsa ise yarıyor yoksa süt sağma işlemi yapmıyor.
123ab Faimee okulda mochi olmaz sanıyorum yani bir memenizi sağarken diğerine takarsanız toplar belki ama öyle dolu dolu süt çıkarmaz mochi bence ilk zamanlar çok iyi sonra zaten memeler kendine geliyor deli deli dolmuyor bebek rahat emiyor
Atlasbebek3535 Faimee mochi benden bebek emmezken sadece çok dolu oldugunda süt getiriyor. Diğer Türlü tek sağımda 30 cc yi geçmiyor. Bebek emerken çok getiriyor
Aysegulmina Ben kullanıyorum ama bebek emmedigi için süt çok gelmez bebek emerken diğerine takınca çok güzel geliyor
Faimee Aysegulmina hımm yani evde olur okulda olmazdiyorsunız [bilinmeyen] yaa herkes çok övüyor da ondan
Aysegulmina Faimee aynen bebeğin emmesi lazim ki süt gelsin tek başına malesef pek ise yaramiyor onun yerine elektirikli alin
Ltprknn Faimee valla övülecek birşey değil bence pr çalışması.okulda sağacaksanız kuvvetli bir makine gerekecek bence ikili hatta
Faimee Milamoms sadece onunla mı sağdınız yoksa aynı zamanda emzirdiniz mi [bilinmeyen] ya demek mi olmaz teşekkür ederim [bilinmeyen] ya demek mi olmaz teşekkür ederim
Faimee Aysegulmina ya tamam teşekkür ederim [bilinmeyen] sadece onunla mı sağdınız yoksa aynı zamanda emzirdiniz mi [bilinmeyen] sadece onunla mı sağdınız yoksa aynı zamanda emzirdiniz mi