duyguarsddn25 Hanımlar merhaba bebeğim 2 aylık anne sütü artı mama ile besleniyor anne sütünü içtikten sonra kusması yok ama mama sonrası bazen hepsini çıkarıyor bazen hiç olmuyor hastaneye götürmelimiyim
Mys01-01 duyguarsddn25 belkı sütünüz yetıyor fazlası geliyor olabilir birde benım dr araya dakikalar koy demıstı mesela once emzır sonra 20 dk geçsin mama seklınde
duyguarsddn25 Mys01-01 ama sütüm az doymuyor hatta bugün çekti çekti bişey yok bnde mama verdim hala kusuyor
Mys01-01 duyguarsddn25 peki hava cok yutuyormu hangı pozisyonda beslıyorsun canım bırde yeme saatleri nasıl
duyguarsddn25 Mys01-01 kucağm da yiyor genelde beslenme sıklığı 2 saatte Bi 100 cc falan çok mu Mys01-01 gaz çıkarırken kusuyor bide gazla beraber
Mys01-01 duyguarsddn25 yok hayır gayet iyi sorun yok güzrl kucağınızda yaratanda degıl peki gaz sancınız varmı gazlımı benımde aynı sorunlar vardı bigaia aldım ama biogia ılan degıl bigaia olanından vitaminli prebriyotik olanı sorun tamamen kalktı
duyguarsddn25 Mys01-01 evet gazlı bu aralar iyi yine ben de biogaia ile beraber samp simple diye Bi damla beraber kullanıyorum ama hala ayaklarını karnına çekip ağlıyır
Mys01-01 duyguarsddn25 biogia cok yeterli degıl benım dedıgım bigaia içinde d vitamini ve prebriyotik var ve cocukta karın ağrısı bıle olmuyor canım bunu ecz depodan getirtiyor Google yaz bak cok iyi damla genelde biogia ile karıştırıyor eczaneler ama bu bigaia köşegen bır kutusu var 2 ay gidiyor 1 şişesi