Buseasel8 Kızlar kızım 2ay 20 günlük. Günlük 500 550 600 cc mama içiyor. Şu aralar hastalandı pek mama içmek istemiyor toplasan 500 550 cc içiyor. Zayıflamaz değil mi? Çok da zorlamak istemiyorum ama zayıflayacak diye endişe ediyorum.
Mys01-01 Buseasel8 3 ay 9 günlüğüz benımkıde düştü cc sayımız dr hıc yemıyor degıl korkma dedı bıZde ateş ishal kanda enfeksiyon çıktı ama sizin cc cok iyi endişhelenmeyın
Mys01-01 Buseasel8 canım ben dr geldım zayıflamamış ama kaşık biberon onerdi bende sana yaZmak istedim
Buseasel8 Mys01-01 bizde de enfeksiyon çıktı ya hastanede yattık çıktık. Araştırıyorum normalde kızımın günlük alması gereken 650 cc falanmış hani zayıflar mı diye korkuyorum. Yemeyen bebek de çok zor vallahi ya
Mys01-01 Buseasel8 bizde iğne yaptılar suan evde antibiyotik alıyor benımkı 3 ay 9 günlük be kadar cc almalı bilmiyorum ama az alıyor kg vermedi pazartesi yeniden bakılcak bide ishal var bizde korkma canım vermez
Mys01-01 Buseasel8 inşallah canımın ne kadar yemesı lazım günlük nerden bakıyorsun bende bakayım cnm ya
Buseasel8 Mys01-01 dur atayım kuzum Mys01-01 bebeğinin kilosuyla 150 yi çarp çıkan sonuç günlük yemesi gereken cc