Merry25 Kızlar merhaba beniö göğüslerim çok yara oldu göğüs kalkanı gümüş kapağı çok öneriyorlar ama fiyatı yüksek, bildiğiniz kullanıpta memnun kaldığınız daha uygun fiyatlı göğüs kalkanı önerebilirmisiniz?
Merry25 Damla6117 mecbur alıcam ozaman :( peki yaralı haldeykenmi kullandınız yoksa krem sürüp geçtikten sonramı
Damla6117 Merry25 benim aşırı yaraydı hatta yarıktı kanıyordu hiçbir krem fayda etmedi lansinoh incia garmaston pomad yağlar filan hiçbirşey fayda etmedi o haldeyken kullanmaya başladım krem hiç sürmedim He birde emziremeyecek kadarsan sütünü sağda var 1 2 gün ben öyle yaptım göğüslerim dinlendi hem emme ile sağmanın acısı bir olmuyor zaten kalkanın içinde ister istemez süt birikiyor o sütler uçlarına değiyor ya yumuşacık yapıyor geçiveriyor birde uçları kıyafete değmediği için çabuk iyileşiyor He birde mümkün olduğunca yani mecbur kalmadıkça göğüs pedi kullanma o beni daha çok mahvetti bunları da söyledim ama kendimden yola çıkarak geçen komşumda lansinoh benim büyük kurtarıcımdı 2 sene önce dedi bende yine hiçbir işe yaramadı Sana yarar mı yaramaz mı bilmem ama sen yine de şimdiden al kalkanı yoksa son zamanda alırsan lazım olunca internette 100lira olan şeyi benim gibi eczaneden 160 TL ye alırsın