Seda-lina Merhaba kızlar her bebek farklıdır ama 1 yaşındaki kızım uyurken devam sütü iciyor simdiye kadar laktoz intoleransı vardı raporlu mama iciyordu ama doktor artık normal bir formül mama kullanabilcegimi söyledi. Bebwlac gold iyi bir mama mı fikirlerinize ihtiyacım var. Yada baska öneriniz ne olur.
Nefeshiramm Seda-lina yanii hiçççç kullanmam asla kullanmam diyen var benim gibi çok memnun kalanda içerik olarak hemen hemen hepsi sıkıntılı zaten yani hiçbiri annesütünün yerini tutmuyor gerisi de bebeğine bağlı çook pahalı bir mama kullanırsın sevmez ama bunu içer mesela yada çok pahalı bir mama gaz yaptı belki bu yapmaz tam tersi de olabilir tabi ki tadım yapa yapa bakan bebeğine göre hareket etcen ben çok memnunum hiç gaz problemi yaşamadık 2 ay 20 günlük ve severek te içiyor çok sükür
Eesay Seda-lina hipp ve bebelac goşd kullandım ikisini de severek içti hep oğlum. Kilo alımları da gayet normaldi
cinarinannesiiii Seda-lina ben kullanıyorum memnunum kabız felan da yapmadı sma biraz ağır mama onu kullandım kabız yapmıştı kilosunu da alıyor çok şükür
Seda-lina Nefeshiramm benim kızımda simdiye kadar annr sütü aldı ama artık eskisi gbi sütüm yok tabi uykuya gecerken gece istiyo yinede. Sma ile bebelac arasında kaldım acıkcası.
Portakalkokusu Mama kullanırken kullandım ama asiri köpüklü bir mama ve tok tutmuyor bu bizim tecrübemiz tabi
Seda-lina Eesay mavisgozlum bebelac gold mu kilo aldırmıyor. [bilinmeyen] ağır derken nasıl yani😌 [bilinmeyen] ağır derken nasıl yani😌 [bilinmeyen] ağır derken nasıl yani😌
cinarinannesiiii Seda-lina içerik olarak yani kabız yaptı oğlumu hemen kullanmayı bıraktım sadece 1 kutu kullandık