pogcayanakannesi Kızlar bebeğim 8 ay 1 günlük. Dünden beri diş ağrısı var belli. Üst dişlerini çıkaracak yani. Diş eti şiş ve beyaz uç gorunuyor ama henüz patlamadı. İnliyor uyurken falan. Oğlum muzu çok sever normalde ağzına bile almadı meyve emziğini. Parmagımı agzina götürürür ısırır ama yapmıyor. Parmagımla masaj yapmaya calisiyorum daha çok ağlıyor. Ne yapayım bilemedim. Ateşi de hep 37.2. Ayak tabanları falan yanıyor hep. Dentinoks diye bi jel söylemisti halam. Onu kullansam mı acaba. Pazar diye doktorumuzu rahatsz etmekte istemiyorum. Sizce ne yapayım? Rahatlatan kür varsa bildiginiz oda olur
irva pogcayanakannesi Tetagil granül kullanıyorum ben.Jeller pek iyi değil.Bunun içeriği temiz doğal.O rahatlatıyor oğlumu.Soğuk salatalık falan veriyorum eline o da rahatlatıyor.
Linamommg pogcayanakannesi jel kulanma doktorumuz kulnmayın dıyor soguk havuc ver elıne yda sulu dıslık dondur onu dolapta ver elıne hergun ılık dus aldır bol yogurt ver zorlama yemek yemege kacıncj dısı bu arada alt cıkmqdqn ustmu cıkıyo
pogcayanakannesi irva eczaneden temin edebilirim yani dimi [bilinmeyen] 3. Dişi çıkıcak inşallah. Alttan iki dişi çıktı. [bilinmeyen] agzina goturunce canı yanıyor belli koymuyor bidaha ağzına