Grlnl evet canım hatta ben aşağı yukarı 1 yaşa kadar anne sütü ağırlıklı gittim.zaten tadımların bitmesi 8.ayı buluyor.dişleri de yoktu o dönem daha.ben ilk başladığım zaman ek gıdaya hiç ama hiç blendır kullanmadım.direkt çatalla eziyordum .7.ayın başında da pütürlü vermeye başladım ve her 3 günde bir pütürün kıvamını ve boyutunu minik minik büyütüp veriyordum ki gözlemliyim çiğniyor mu diye.bu arada 7.ayda büyük insan gibi kahvaltıyı tek tek tattırmaya başladım(ezmeden ama minikcik minicik verirdim yine) yani ben kademe kademe geçmeyi tercih ettim blw yöntemine.ilk kez 8 ayda muzlu pankek yapıp verdim eline,sonra bir dilim ekmek,sonra yaptığım kekler derken alıştı(o günü hiç unutmam).bir tek korkudan elma ve salatalığı 12.ayda başlattım hatta parmak boyutunda.ek gıdaya ilk sebze ile başladık,sonra yumurta,sonra yoğurt..en son meyve vermiştim.(doktorun tavsiyesi idi tatlıyı her çocuk sever ilk dediklerimden başla dedi ve 3 gün kuralı ile.daha sonra sebze ve yumurtayı red etmesin demişti)