Karas ben bi emekli öğretmen aracılık yapıyormuş onunla konuştum telde. O imodan ilan geçti. Bizim kız da görmüş onu onların vatsapı gibi bişey imo. Sonra aradı. Gel görüşelim dedim . Evimi gördü oğlumu beni gördü isteklerimi söyledim. Gece oğlum uyumuyor sabah 7 de iş balı yapıp oğlumu sana verip birkaç saat uyumam gerekli dedim. Ben çocuğu alınca sil süpür çamaşır bulaşık ütü neye zaman kalırsa dedim. Zaten her işten sorumlu oluyorlar tabi onlar da insan. Ben haftalık temizlikçi tutuyorum. 15 günde bir ütücü alıyorum eve. Kızın vakti kalmıyor. Oğlum çok hareketli. Yemeği bazen ben bazen ona bişey yap dersem yapıyor. Soruyor hergğn abla ne yemek yapçaz. Düşünüyoruz bazen dışardan bazen mangal öyle idare ediyoruz. Evet onun odası var kendine özel tuvalet banyosu var. Üst katta yalnız o kalıyor evim dublex. Ama önceki evimde bakıcı vardı bebek odasına bi yatak aldım orda yatıyordu. Yani senin imkanına bağlı .
Karas bir de kız izne gitmek istemezse o hafta mesela. Çalışıyor yine bizde aynen 150 lira o gün için para ilave alıyor
Karas bir de kız izne gitmek istemezse o hafta mesela. Çalışıyor yine bizde aynen 150 lira o gün için para ilave alıyor