Esilyaa eşim oldu geçen sene başladı canım fazla protein ve alkol kullanımından oluyor eşim etsiz yemek yemez alkolde kullanır ama çocuk gibi ağladığını biliyorum o derece ağzrıyodu ayak kemikleri ve dizi ortopediye gittik biz tekerlekli sandalyeyle taşıyordum o derece magnezyum ilaç kullandı proteini eti yani azalttı o ara içmeyide bıraktı biberiye çayı çok iyi geldi şuan yok ama bu geçici değil ara ara nüksediyor dikkat etmezse
[bilinmeyen] zengin hastalığı deniliyormuş buna bende çok araştırmıştım başladığında 4 tane ilaç kullandık ürik asitle ilgili bi ilaçta vardı ortopedi bölümü pek anlamıyor bundan yanlız dr kendisi söyledi
[bilinmeyen] zengin hastalığı deniliyormuş buna bende çok araştırmıştım başladığında 4 tane ilaç kullandık ürik asitle ilgili bi ilaçta vardı ortopedi bölümü pek anlamıyor bundan yanlız dr kendisi söyledi