fatosguler41 Kızlar merhaba benim 9 aylık kızım eşim beni öptüğünde sarıldığında çığlıklar içinde bizim yanımıza koşuyo yürütecindeyse gülüyo sonra uzanıyo gelip falan bizim çok hoşumuza gidiyo kıskanıyomu hoşuna mı gidiyo anlamadk bu durumla karşılaşan varmı ? ☺️
Dn123 fatosguler41 benim kizim 20 aylik bir kaç ay önce irakti önceden esim bana sarıldığında itiyordu beni babasının kucağına tırmanıyor du
AsyaninAnnesiiii fatosguler41 çocuklar evde bu tarz sevgi hissettiklerin de mutlu olurlar. Kızımda küçükken oyleydi . Simdi esim bana sarilsa esime vuruyor bana geliyor hemen. 🤷♀️😍😍
Biricikkk fatosguler41 hoşumuza gidiyor ama dozu da kaçırmamak lazım hoşumuza gittiği için güldük eglndik ama babasını tokat delisi yapıyor yanıma yaklaşmayı bırak alisknlik oldu babası kucağına aldığında bile tirmaliyor adamı
SheShines Bizde birçok kez yaşıyoruz bu durumu 13 aylığız😅 hatta geçen eşim bana sarıldı oğlumuza bakarak sımsıkı, oğlum yanımıza yaklaşıp gülümseyip benim yüzümü okşadı sever şekilde🥲 inanılmazdı bence sevgi dolu hissetikleri için öyle tepki veriyorlar
Elif-ecre Aynısını biz de yaşıyoruz. Kızım ben ve eşim koltukta oturuyoruz. Eşim işten geldiği için beni öptü. Baktım kızım yanağını bana uzatıyor. Bende doya doya öptüm. Kızım henüz öpmeyi bilmiyor. Öpeyim dediğinde de sen de beni öp dendiğinde de kendi yanağını uzatıyor. Belki de o anda aslında o da beni öpmek istemişti 🥰🥰🥰🥰
Kelebek1407 fatosguler41 Benim kızım babasi ile el ele tutusmamiza hala izin vermiyor. Yatagimizda bile babamla uyucam diyor. Sarilmamiza da tahammülü yok 😅 2 yaşında❣