kirazcicegim kuzum anlamlari ayni diye dalga gecerler diyor…karakteristik özellikleri farklı diyorum…sozluk anlamlari ayni …Tam ikna oluyorum kafami karıştırıyor baska isimlere bak diye…ama hakkaten cok uyumlu olacak isimleri denk getirmeye calissak boyle olmaz..
[bilinmeyen] yok kuzum geri cekilme yöntemi ile…gerci oda bir korunma secenegi degil ..
[bilinmeyen] yarr yar yar vazgecip kopmam senden👍😉
[bilinmeyen] kuzum Okan da uyuyor bakarsan ama ben bu isme kafayi taktim neden bilmiyorum Almanyanda oldugum icin genelde Kaan şeklinde kullaniyorlar ama Kağan isminin bir baska ağırlığı var sanki o yüzden hayırlısı
[bilinmeyen] insallah kuzum Allah razi olsun♥️
Sistemde bir sorun var galiba yazdigim mesajlari toplu yayinliyor
[bilinmeyen] Gökhan da olabilirdi ama eşimin ailesinde var o isim olmaz o yüzden…ben taktim Kağan a bilmiyorum ya esim beni vazgeçirmek iin söylüyor ya da gercekten hakli adam…2 cocugun ismide ayni😆😆isim mi bulamamislar ayni ismi koymuslar mi derler… isim kıtlığına mi düşmüş derler..
[bilinmeyen] kuzum Almanya da yasiyorum ve “ğ” harfi olmadigi icin Almanlarda o yüzden genelde Kaan tercih ediyorlar..
Hakan
Kaan yerine Kağan
Uyumlu oldugu icin daha ağır basıyor bende ..ya da ben mi abartıyorum bilmiyorum..
[bilinmeyen] ♥️♥️♥️