Kizlar ben yeni evlendiğimde balayı enfeksiyonu oldum ve bu bende geçmedi sıkıntı şu ki alerjik bi vucudum olduğu icin ilac kullanamıyorum antibiyotik anafilaktik sok geçiriyorum(solunum güçlüğü) kullanamadigim için gebelik boyuncada çektim dogum yaptim 2..5 ay olacak yine çok şiddetli vajinit olmuşum kesik kesik idrar ve idrar yaparken kasılma siddetli agri hissetmeden idrar kaçırma yanma icerde sizi cok kotu oluyorum doktora gittim prezervatife spriale ve duyunca şok oldum eşime alerjim varmış yani vajinam dışarıdan gelen herseyi yabancı sayıp reaksiyon gösteriyormuş eşimle beraber bize tedavi önerdi. Diyeceğim şu ki bisuru antibiyotik verdi bu alerji yapan tür değil dedi yine de korkuyorum cunku solunum güçlü bilinç kaybı meydana geliyor bir kac kez birsey olmaz alerji yapmaz diyilen bi kac doktor yüzünden koma aşamasından döndüm cok çekiniyorum ev ortamında yapmaya eşimde çalışıyor hastane sağlık ocağı uzak çocuğum kucuk gidemiyorum doğal yönteminiz varmi ben yaptım işe yaradı dediğiniz lütfen yardımcı olun duramıyorum