2bebe1ana Kizlar oğlum 8 aylık idrarını bana göre az yapıyor gece uyumadan önce taktiğim bez ertesi gün öğlene kadar da dolmamış oluyor kızım öyle değildi sabaha kadar tasardi bazen bunun nedeni nedir su da veriyorum yemeği sütü yetiyor
Sineemmm 2bebe1ana valla benim 5 aylık kızda öyle bide kokuyor çişi ebeye sordum doymadığındandır diyo yada böbrekler ilgili bir sıkıntıdır diyo ama doymasa kakasını yapmaz iki günde bir kakada yapıyor sıcaklardan sanırım demeye başladım
2bebe1ana Sineemmm Benim oğlan doymasa mahalleyi bize toplar aciktigi gibi çığlık çığlığa ağlıyor doğduğundan beri aynı cişi az büyük tuvaletini de hergun yapıyor
mderininannesii Sineemmm çiş kotu kokuyosa idrar testi verin bende o şikayetle gittim kizimdaa enfeksiyon çok yüksek cikti yatış verdi doktor kabul etmedim iğne olarak verdi 3 gunluk bugün bitti iğnesi bezinde ki çiş de kötü kokmamaya başladı aama yinede korkuyieum
Sineemmm 2bebe1ana benimkide öyle her bebekte öyledir yani acıkınca nasıl sakin dursunlar ki biz bile acıkınca kan şekeriniz düşüyor başkalarına sarıyoruz
Sineemmm mderininannesii ama şuan düzene girdi normal çişini yapıyor ara ara oluyor böyle iki gün sürüyor sütüm yağlı değil doyurucu olmuyor galiba öyle çiş yaptığında hemen kuruyemiş yiyorum düzeliyor idrarı