NurrA Bugün 4 aylık oldu tam uykusundan uyanıp uyanıp ağlıyor gaz sancısı var gibi ama yok bi yeri mi ağrıyor anlayamadım çığlık çığlığa bağırıyor delirecem Yardım ne olur [bilinmeyen] kızlar ???
misaaaaa NurrA evet bizde aynı durumdayız sebepsiz bi ağlama gözü kapalı ağlıyor sürekli gece kaç kere uyanıyor sayamiyorum inşallah biter bian önce Allah sabır versin canım 😥🤲
Alyammmmmm misaaaaa aaaa bide boyle bisiy mi var kızım 3.5 aylık birden agliyo uyurken bazen uyanmaya calisiyo gibi ben rüya goruyo saniyorum korkuyor saniyorum 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
misaaaaa NurrA uzun süren bi atak sabırlar diliyorum sakin olmaya çalışın ağladıkça emzirin ben burdayım diyorum başını okşuyorum öpüyorum emziriyorum anca öyle durdurabiliyorum sabaha kadar böyleyiz 🤷🏼♀️
noluyoya [silindi] atak canım bu doymasa memede de ağlar bunu da annesi bizden daha iyi anlar. En sinir olduğum soru bu bari anneler burda siz yapmayın
Melisa59 NurrA 🤦🤦🤦 4 ay 3 günlük neredeyse 10 gündür bı acaip bebeğim hele o sancıları 🙄🙄 ilk doğduğu zmanadan daha beter
NurrA Melisa59 evet sahiden tam düzeldi artık derken 🥲 kabus gibi bir gece geçirdim 😭 [bilinmeyen] 😭😭😭 inşallah uzun sürmez o kadar ya
Melisa59 NurrA Maalesef 35 gün sürüyor Muş sonraasi çok rahatlatıyormusuz 😅😅. Bende akşam geç yattık bide kızan uyutmadj saabaha kadar kivrandi 🤷🤷🤯🤯
ecemm-6161 NurrA gecer canım cok uzun sürmez bebek işte büyüyor 😊 bu dönemleri daha iyi büyüdükçe daha kötü olıyor İnan şimdi peşinden koşuyorum ben evde yerinde dursa KESK’e daha iyi 🥰🤣🤣🤦🏼♀️🤷♀️
NurrA Oznurcoskun inşallah bizde de öyle olur kısa sürer dua edin lütfen 🥺 çok teşekkür ediyorum [bilinmeyen] o kadar uzun sürdüğünü düşünmek bile istemiyorum 😓